Pisani prigovor / reklamacije

Sukladno čl. 10. st. 4. Zakona o zaštiti potrošača („Narodne novine“, br. 19/22), obavještavamo potrošače da prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo na pruženu uslugu mogu podnijeti u pisanom obliku i to poštanskim putem na adresu:
Novembarskih žrtava 18,
40320 Donja Dubrava

Prigovor se također može podnijeti putem pošte na adresu ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sukladno čl. 10. st. 6. Zakona o zaštiti potrošača („Narodne novine“, br. 19/22), odgovor na pisani prigovor potrošača dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora, pa stoga molimo da nam u svom prigovoru navedete Vašu kontakt adresu (e-mail) za dostavu odgovora.

Za telefonske upite, komentare, sugestije i prigovore stojimo na usluzi i na info telefonu +385 91 604 9002

Pravo na reklamaciju

U slučaju reklamacije na uslugu, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo Vas da nam se javite u roku od dva radna dana od realizacije usluge. Kupac je dužan uputiti reklamaciju i to e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. telefonski na +385 91 604 9002 ili pismeno na adresu sjedišta u zakonskom roku od 14 dana.