Stari namještaj izrađen je od kvalitetnog, punog drva i kao takav pogodan je za restauraciju i redizajn.

Uvijeti korištenja

Uvijeti korištenja

Sadržaj ovih internet stranica je isključivo informativne prirode te se informacije ne smatraju obvezujućima.

Eben Ezer vl. Daria Car.  ne preuzima odgovornost za cijene, točnost i potpunost informacija, kao ni eventualnu štetu nastalu kao posljedica e-mail komunikacije ili korištenjem ovih stranica.
Posjetitelji koriste ovu stranicu na vlastitu odgovornost. Ova stranica je zaštićena autorskim pravima te je zabranjena izmjena, kopiranje ili distribucija bez pismene suglasnosti.

Osobne podatke na našoj Internet stranici prikupljamo u obliku kontakt forme. Osobni podaci koji se prikupljaju su ime i prezime, ime tvrtke i e – mail te iste koristimo kako bi odgovorili na Vaš upit. Nakon odgovora Vama, podaci se brišu. Internet stranica sadrži linkove koji vode na stranice drugih pravnih ili privatnih osoba koje imaju različita pravila privatnosti, stoga nismo odgovorni za informacije koje se prikupljaju na njihovim stranicama i pravila privatnosti, njihovu zakonitost i točnost. 

Imate pravo zahtijevati informacije o Vašim osobnim podacima koje smo primili te poslati zahtjev o tome koje vaše podatke imamo te brisanje ili izmjenu svojih podataka na e poštu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko imate dodatnih pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izjava o odricanju

Sve fotografije su demonstracijske naravi, te su podložne promjenama poput boje oblika i lokacije. 

Eben-Ezer obrt za usluge vl. Daria Car nemože odgovarati za punu točnoste fotografija i tekstova na ovom portalu kao ni stvarne stvari.  

 

Sjedište

  • Address: Novembarskih žrtava 18,
    40320 Donja Dubrava
  • Phone: +385 91 604 9002